Företagets delägare kompletterar varandra bra. Steven innehar VD-posten och Kim är ekonomiansvarig. På lönelistan finns också rutinerade Lars Törnblom och Anders Berg samt Erik Karlsson på filialen i Filipstad.

Hos Törnbloms Vulk möts man av ett sammansvetsat gäng och ett trevligt bemötande. Törnbloms Vulk har en komplett verksamhet och erbjuder både däckförvaring, hjulinställningar och mindre bilreparationer. Man utför också reparationer av entreprenad- och skogsdäck. En Autoklav vulkningsmaskin gör det möjligt att reparera däck ända upp till 190 cm.
– Autoklavmaskinen betyder mycket för vår verksamhet, säger Steven.

Sedan ett år tillbaka har vi också en filial för däckservice i Filipstad, där vi är ensamma om att tillhandahålla stora däck.

Ekonomin är välskött i företaget. Det har man svart på vitt på eftersom bolaget är AAA-diplomerat.

Stort upptagningsområde

Törnbloms Vulk har ett stort upptagningsområde för sin verksamhet. Kunderna kommer från Hällefors, Örebro, Kopparberg, Filipstad, Lesjöfors, Storfors och Karlstad.
Bland större företagskunder kan nämnas åkerier som Zarings åkeri, Helins, Juvels, Jordkullen och Petersson åkerier. Hög service är ledordet för Törnbloms Vulk. Företaget har dygnet runt-service med jour 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Däckpartner

Företaget ingår i Nordens största däckkedja Däckpartner, vilket innebär bra avtal med leverantörer som i slutändan gynnar kunderna. Man har också riksavtal via Däckpartner med myndigheter, som till exempel polisen.